A funkció használatához kérem engedélyezze a sütiket!

Fiatalok

Fogadóóra

Az elmúlt években a felsőoktatásban a képzések szerkezete és az oktatás finanszírozása jelentős mértékben átalakult. Már látható az a tendencia, hogy az államilag finanszírozott képzési helyek száma egyre csökken, így csupán a kitűnő eredménnyel rendelkező diákoknak lesz lehetősége felsőoktatásban folytatni tanulmányait. Ebből következően a diákok nagy része a továbbtanulás helyett a munkát fogja választani.

Úgy gondoljuk, hogy a középiskolások, egyetemi hallgatók tanulmányaik alatt bár egyre többet hallanak az ország munkanélküliségi helyzetéről, ugyanakkor az elhelyezkedést segítő ismeretek tekintetében nem kellőképpen felkészültek. Sokuk még sosem látott egy jól felépített önéletrajzot, motivációs levelet és nem vett részt interjú szituációban.

Egyesületünk ezen helyzeten próbál változtatni azzal, hogy minden héten, kedden délután 14:00-16:00-ig fogadóórát tart a Batthyány utca 12. Fsz. 1. szám alatti irodájában.

Felkészült szakemberekkel várjuk az érdeklődőket, akik számára önéletrajzzal, motivációs levél megírásával és interjúra történő felkészítéssel kapcsolatos kérdésekben nyújtunk segítséget, tanácsokat.

Hírlevél feliratkozás

A regisztrációval a MPME Kft. adatvédelmi szabályzatát elfogadom.

Feliratkozás

Kiemelt támogatóink:

KH. jelentések >>
Új széchenyi terv Magyarország megújul Nemzeti Együttműködési Alap Nemezeti Erőforrás Minisztérium Nemezti Család- és Szociálpolitikai Intézet
Svájci hozzájárulás
Európai Unió Európai Struktúrális és Beruházási Alapok