A funkció használatához kérem engedélyezze a sütiket!

Fiatalok

Interjúra történő felkészítés

Állásinterjúra készülsz és tanácstalan vagy? Számtalan kérdés fogalmazodik meg benned, hogyan is készülj rá?


Amennyiben kíváncsi vagy, bemutatjuk, hogy milyen folyamatok, feladatok előzik meg az interjút. Ismertethetjük az interjún történő megjelenés formáit, megfelelő öltözködés és az érkezéssel kapcsolatos szabályokat.

Közösen átbeszélhetjük, hogy hogyan épül fel az állásinterjú, milyen részei vannak, milyen lehetséges interjútémák, kérdéstípusok merülhetnek fel, és hogy ezekre hogyan szükséges reagálnod.

Ha szeretnéd, akkor ismertetjük Veled, hogy mit nem szabad a jelöltnek tennie egy állásinterjún. Amennyiben igényled, bemutatjuk, hogy te, mint jelölt milyen kérdéseket tehetsz fel az interjú végén, és melyek azok amelyeket inkább kerülj el.

Végül az interjút lezáró tevékenységekről is ejthetünk néhány szót.

Amennyiben szeretnél részt venni fogadó óránkon, de nem szeretnél sorban állni, nincs időd várakozni, akkor lehetőséged van előre jelentkezni bármelyik keddi fogadóóránkra a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével.

Előjelentkezésedre visszaigazolást küldünk, ami után biztos lehetsz abban, hogy a megbeszélt időpontban tanácsadást fogunk nyújtani számodra.

Hírlevél feliratkozás

A regisztrációval a MPME Kft. adatvédelmi szabályzatát elfogadom.

Feliratkozás

Kiemelt támogatóink:

KH. jelentések >>
Új széchenyi terv Magyarország megújul Nemzeti Együttműködési Alap Nemezeti Erőforrás Minisztérium Nemezti Család- és Szociálpolitikai Intézet
Svájci hozzájárulás
Európai Unió Európai Struktúrális és Beruházási Alapok