A funkció használatához kérem engedélyezze a sütiket!

Fiatalok

Mintavideók

1. Fehér hátteres alap csomag:

Ennek keretében felveszünk Rólad egy 1-1,5 perces videót, amelyet megfelelően szerkesztünk és vágunk annak érdekében, hogy folyékony és gördülékeny szöveget kapjunk. Majd kiegészítjük egy intro és egy outro résszel, amelyen megjelenítjük a video elején a nevedet és a végén az elérhetőségeidet.

 2. Fehér hátteres interaktív csomag:

Ennek keretében felveszünk Rólad egy 1-1,5 perces videót, amelyet megfelelően megszerkesztünk és megvágunk, hogy egy gördülékeny és folyékony szöveget kapjunk. Ezt kiegészítjük egy intro és egy outro résszel, amelyen megjelenítjük a video elején a nevedet és a végén az elérhetőségeidet, valamint beúszó, megjelenő képekkel, elemekkel színesítjük az általad elmondott információkat.
3. Vegyes hátteres interaktív csomag:

Felveszünk Rólad egy 1-1,5 perces videót, amelyet megfelelően szerkesztünk és vágunk annak érdekében, hogy folyékony, gördülékeny szöveget kapjunk. Ezen csomag keretében egy nem fehér, hanem egy közösen kialakított (akár szakmaspecifikus, animált) hátteres videót készítünk számodra, amely szintén tartalmaz egy intro és egy outro részt, valamint a videóban elhangzott információkat animált képekkel, elemekkel színesítjük.Megtetszett valamelyik mintavideónk? Szeretnél te is video CV-t magadnak?

Ha IGEN, akkor

töltsd ki a jelentkezési űrlapot az alábbi linkre kattintva:

Hírlevél feliratkozás

A regisztrációval a MPME Kft. adatvédelmi szabályzatát elfogadom.

Feliratkozás

Kiemelt támogatóink:

KH. jelentések >>
Új széchenyi terv Magyarország megújul Nemzeti Együttműködési Alap Nemezeti Erőforrás Minisztérium Nemezti Család- és Szociálpolitikai Intézet
Svájci hozzájárulás
Európai Unió Európai Struktúrális és Beruházási Alapok