A funkció használatához kérem engedélyezze a sütiket!

Fiatalok

Motivációs levél

Gyere és keresd fel Egyesületünket, ha segítségre van szükséged motivációs leveled megírásával kapcsolatosan!

Amennyiben rendelkezel saját motivációs levéllel, akkor elhozhatod magaddal és közösen áttekintjük! Ha szükséges, akkor tanácsokat fogalmazunk meg a javítandó részekkel kapcsolatban.

Ha részletesebb információkra szeretnél szert tenni, akkor a tanácsadáson ismertetjük számodra azokat az alapszabályokat, információkat, amelyeket figyelembe kell venni egy motivációs levél megírásakor. Szó eshet arról is, hogy fontos, hogy a motivációs leveled valóban levél formátumban íródjon. Ha kíváncsi vagy, megmutatjuk ennek fontosabb elemeit, részeit is.

Kitérhetünk a megfelelő formai követelményekre is, amelyeket szükséges betartanod, ahhoz, hogy alkalmassá váljon motivációs leveled.

Amennyiben szeretnél részt venni fogadó óránkon, de nem szeretnél sorban állni, nincs időd várakozni, akkor lehetőséged van előre jelentkezni bármelyik keddi fogadóóránkra a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével.

Előjelentkezésedre visszaigazolást küldünk, ami után biztos lehetsz abban, hogy a megbeszélt időpontban tanácsadást fogunk nyújtani számodra.

Hírlevél feliratkozás

A regisztrációval a MPME Kft. adatvédelmi szabályzatát elfogadom.

Feliratkozás

Kiemelt támogatóink:

KH. jelentések >>
Új széchenyi terv Magyarország megújul Nemzeti Együttműködési Alap Nemezeti Erőforrás Minisztérium Nemezti Család- és Szociálpolitikai Intézet
Svájci hozzájárulás
Európai Unió Európai Struktúrális és Beruházási Alapok