A funkció használatához kérem engedélyezze a sütiket!

Rehabilitáltak

Munkáltatói fórumok

Egyesületünk egyik fő célkitűzése, hogy az Észak-alföldi régió térségeinek munkaerő értéke és megtartó képessége erősödjön. Ennek érdekében jelenleg a TÁMOP – 5.3.8. A3-12/1-2012-0056 azonosítószámú „Új esély Hajdú-Biharban” – A Munkaerőpiacon Maradás Egyesület új szolgáltató pontjának létrehozása címmel valósítunk meg projektet. Tevékenységünkkel a megváltozott munkaképességűek munkaerőpiacra való visszailleszkedését segítjük elő. Foglalkoztatási célú civil szervezetként szolgáltatásaink között szerepel munkáltatói fórumok megszervezése és lebonyolítása. Pályázatunk keretében több alkalommal és helyszínen is népszerűsítjük programunkat Hajdú-Bihar megyében. 

A munkáltatói fórumok célja a munkaerő piaci szereplők igényeinek és elvárásainak felmérése, egyeztetése és a megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatók közötti tapasztalatcsere. Kiemelt fontosságúnak tartjuk a munkáltatók tájékoztatását az ezen személyek foglalkoztatásával igénybe vehető támogatásokról, előnyökről. Célunk, hogy elérjük a térség azon munkáltatóit, akik a későbbiekben befogadó környezetet, és hosszútávon fenntartható munkahelyet biztosítanak majd munkavállalóiknak.

 

A foglalkozások időpontjai a Híreink pontban kerülnek kihirdetésre.

 

Hírlevél feliratkozás

A regisztrációval a MPME Kft. adatvédelmi szabályzatát elfogadom.

Feliratkozás

Kiemelt támogatóink:

KH. jelentések >>
Új széchenyi terv Magyarország megújul Nemzeti Együttműködési Alap Nemezeti Erőforrás Minisztérium Nemezti Család- és Szociálpolitikai Intézet
Svájci hozzájárulás
Európai Unió Európai Struktúrális és Beruházási Alapok