A funkció használatához kérem engedélyezze a sütiket!

Rehabilitáltak

Programok

Egyik fő célkitűzésünk, hogy a megváltozott munkaképességű munkavállalókat felkészítsük a nyílt munkaerő-piacon történő munkavállalásra. A hozzánk forduló munkavállalókkal személyes tanácsadás keretében feltárjuk az elhelyezkedését segítő, illetve nehezítő tényezőket. Egyéni fejlesztési, munkavállalási tervet dolgozunk ki a számukra, és különböző programelemekkel, csoportfoglalkozásokkal támogatjuk az új munkahely megtalálását.

A szolgáltatásaink népszerűsítése, és széles körű igénybevétele érdekében toborzó, tájékoztató napokat tartunk. E rendezvények célja, hogy Hajdú-Bihar megyében minél szélesebb körben ismertté és hozzáférhető váljanak az általunk nyújtott programok.

A munkavállalók mellett fontos hangsúly fektetünk a munkáltatók felkeresésére, érzékenyítésére. Ennek érdekében munkáltatói fórumokat szervezünk, ahol a munkáltatókat tájékoztatjuk a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatását érintő fontos jogszabályi feltételekről. A fórumok színteret biztosítanak a tapasztalatok cseréjére, a vélemények egyeztetésére, vagy akár ütköztetésére.

Kísérje folyamatosan figyelemmel honlapunkat, hogy Ön se maradjon le rendezvényeinkről!

Hírlevél feliratkozás

A regisztrációval a MPME Kft. adatvédelmi szabályzatát elfogadom.

Feliratkozás

Kiemelt támogatóink:

KH. jelentések >>
Új széchenyi terv Magyarország megújul Nemzeti Együttműködési Alap Nemezeti Erőforrás Minisztérium Nemezti Család- és Szociálpolitikai Intézet
Svájci hozzájárulás
Európai Unió Európai Struktúrális és Beruházási Alapok